maandag 15 juli 2013

Spaghetti met cherrytomaatjes uit de oven uit "Alles moet op"

Simpel, makkelijk en heerlijk. Met een paar ingrediënten iets heerlijks op tafel zetten. Ik houd ervan. Je moet even geduld hebben, de tomaatjes moet een uurtje in de oven, maar verder is het geen werk. Het resultaat is echt lekker. 

Ingrediënten
1 kilo cherry tomaten
300 gram spaghetti
2 bollen knoflook, doormidden
een paar flinke scheuten olijfolie
Parmezaanse kaas, geraspt
Peper en zout

Bereiding
Verwarm de oven voor op 170 graden. Was de tomaten en kerf ze in. Leg ze in een ovenschaal met de olijfolie, voeg de knoflook toe en zet de schaal in de oven. Laat ze ongeveer 1 uur garen. Kook de spaghetti in ruim water gaar. Giet af en doe terug in de pan. Giet er een beetje olijfolie over. Roer de spaghetti door met een vork. Haal de tomaatjes uit de oven en roer de spaghetti erdoorheen. Schep het gerecht op de borden en strooi er de Parmezaanse kaas over.

1 opmerking: