woensdag 7 november 2012

Knakworstjes in bladerdeeg

Eigenlijk is het geen recept, maar een leuk en makkelijk hapje. Bladerdeeg heb ik altijd wel in huis en dat geldt ook voor een blikje knakworstjes. Het ziet er feestlijk uit en kinderen vinden het heerlijk. 

Ingredienten
Blikje mini knakworstjes
Bladerdeeg
1 ei

Bereiding
Laat een plakje bladerdeeg ontdooien, snijd het daarna in drieeen, rol in elk plakje een knakworstje. Klop een ei en smeer de bovenkant van het bladerdeeg in met wat ei. Daarna 20 minuten in de oven op 225 graden.

 

3 opmerkingen:

  1. Zo lekker, hier mag je me (bijna) snachts wel wakker voor maken!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeker lekker! Ben dit ook van plan als we onze verjaardag vieren voor de vrienden. Heb dit laatst bij mijn nichtje gegeten.
    Makkelijk, lekker én toch eens wat anders!

    BeantwoordenVerwijderen