zaterdag 20 oktober 2012

Getting organized


Langzamerhand wordt mijn keukenkast een berg van allerlei ingrediënten. Hier een pak suiker, daar een pak meel en dan nog een restje suiker en een half pak zelfrijzend bakmeel. Er moet hoognodig wat structuur in aangebracht worden. Vandaag hebben bloem, zelfrijzend bakmeel, witte basterd suiker en gewone suiker een nieuw jasje gekregen. En dat scheelt ruimte en ik heb weer overzicht.

3 opmerkingen:

 1. Goed idee! Moet ik ook doen. Ik wil eigenlijk wel 2 planken onder elkaar ofzo aan de muur, en dan alleen maar dit soort potten, voor inderdaad de bloem, suiker, etc, maar ook de strooisel voor cupcakes.
  Plek. te. kort....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een plank onderin een kast en daar gooi ik ongeveer van voren gewoon alles in. Grote chaos dus. Mooie potjes is een goed idee, wat doe je alleen met de 1/2 nieuwe pakken die niet meer in de volle potten passen? Gr, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig, we hebben allemaal hetzelfde probleem. Ik heb de potten gevuld. Dat wat ik over had bewaar ik. Bijvullen na gebruik. En als ik in het vervolg bedenk dat ik bloem nodig heb, kijk ik eerst even naar die pot. 1 kilo bloem is meestal meer dan ik nodig heb. Hopelijk wordt de chaos minder en koop ik nieuw pak als ik het echt nodig heb.

  BeantwoordenVerwijderen