zaterdag 6 oktober 2012

Een half jaar Simkookt


Het begon als een leuk idee om recepten te delen. Een naslagwerk voor mij en mijn vrienden/familie. Het begon met een paar recepten per week. Nu staat er iedere dag iets online. Minimaal 5 recepten per week. En ik kan je zeggen, dat is een uitdaging. Ik zoek naar leuke recepten, haal de ingrediënten in huis. ik kook en tegelijk maak ik foto's van het kookproces. Maak een selecties van de juiste foto's bij het recept en geef er mijn ervaring/mening over. O ja, en dan kan je ook nog even je keuken schoonmaken. Hoe lang ik dit blijf doen? Geen idee. Zolang jij en ik het leuk vinden blijf ik lekker koken en bloggen.

8 opmerkingen:

  1. Zo is het bij mij ook allemaal begonnen. Doe het nu 2½ jaar en vind het nog steeds leuk! Dus nog heel veel plezier er aan.
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, ik volgde je fotoblog al heel lang en nu dus ook al een half jaar je kookblog!
    Ik ben zelf niet zo'n prinses in de keuken maar ik moet zeggen dat je erg leuke en goed te maken recepten plaatst, en niet in de laatste plaats, mooie foto's erbij.
    Ik blijf fan! Groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thanks voor de leuke reacties! @ yvonne, dat is nu precies zoals ik het zie. Je hoeft geen keukenprinses te zijn om iets lekkers op tafel te toveren. Pakjes en zakjes heb je niet nodig. Een paar goede simpele recepten maken een heerlijke maaltijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke post! Ikzelf blog nu 8 maanden, en wat gaat die tijd snel voorbij zeg! Ik herken de insteek helemaal, ik was ook altijd bezig met koken, door recepten bladeren etc. Nu ik er ook nog eens over blog, komt er een hele andere kant bij kijken. Heel erg inspirerend vind ik het!
    Gefeliciteerd met het half jaar! Op naar de volgende jaren, ik kijk lekker met je mee =)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je verdient zeker meer volgers, want het is een mooie blog, en ook inspirerend.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een half jaar alweer! Ik vind je blog heerlijk en ben fan. Ik vind hier altijd wel weer wat lekkers om te maken. Gefeliciteerd, en gewoon door gaan zo:)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is heerlijk om te volgen en je maakt prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk he om hier mee bezig te zijn. Ik lees je blog ook graag ;) en je recepten zijn lekker en leuk!

    Groetjes Pauline

    BeantwoordenVerwijderen