maandag 30 september 2013

Bonenschotel uit de oven van Donna Hay

Snel, simpel en lekker. Het kost je geen tijd, alles in de ovenschaal en klaar ben je. Sneller gaat het bijna niet. Deze keer maar geen foto uit het boek, want ook mooier wordt het niet. 

Ingrediƫnten
8 tenen knoflook, gepeld
750 gram troscherrytomaatjes
100 gram pancetta, in dobbelsteentjes
6 takjes oregano
800 gram grote limabonen uit blik, afgespoeld e uitgelekt
125 ml groente- of kippenbouillon
geraspte Parmezaan en geroosterd zuurdesembrood

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg knoflook, tomaat, pancetta en oregano in een ovenschaal en zet 30 minuten in de oven. Voeg bonen en bouillon toe en zet nog 10 minuten terug of tot de boenen goed warm zijn. Bestrooi met Parmezaans en dien op met het brood. Voor 4 personen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen