dinsdag 4 juni 2013

Crispy Asperges


Asperges, maar dan anders, geen idee meer van wie, zo van internet geplukt. Ik heb er een beetje citroenmayonaise bij geserveerd en ze waren zo op. Bij de ingrediĆ«nten staan niet de hoeveelheden. Het ligt aan de hoeveelheid asperges die je hebt. Twee dingen waar je rekening mee moet houden. De verhouding panko moet 3/4 deel zijn en Parmezaanse kaas 1/4 deel. Daarnaast  hoe groter de asperge, hoe langer in de oven. Heel simpel eigenlijk.

Ingredienten
Asperges
Bloem
2 eieren, geklutst
3/4 deel Panko broodkruimels
1/4 deel Parmezaanse kaas
Peper en zout

Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden. Haal de asperge door de bloem, dan door het ei en als laatste door een mix van Panko broodkruimels, Parmezaanse kaas, peper en zout. Plaats de asperges op een rooster en daaronder een bakplaat met aluminiumfolie en bak ze in 7-13 minuten goudbruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen