dinsdag 18 juni 2013

Humus met Pinto Beans van Natascha Boudewijn


Leuk, een andere versie van een humus. Deze van Natascha wordt gemaakt met Borlottibonen. Helaas kon ik ze niet krijgen. Dus koos ik Pintobonen, ook heel gezond. Zou het anders smaken? Het is weer zo klaar, even in de keukenmachine en je hebt een heerlijke variatie op een humus. Probeer het ook eens.

Ingredienten
100 gram gedroogde borlottibonen of 250 gram geweekte bonen
2 grote tenen knoflook
2 eetlepels tahin
sap van 1 citroen
theelepel gemalen komijn
theelepel pikant paprikapoeder
theelepel gemalen koriander 
100 ml olijfolie

Bereiding
Meng de borlottibonen in de keukenmachine met de knoflook, tahin, sap van de citroen, paprikapoeder, komijn en gemalen koriander. Voeg , terwijl de machine draait, in een dun straaltje de olijfolie toe en tot slot 2 eetlepels water.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen