maandag 2 september 2013

Pastasaus uit kookpakket van de AH

Dit gerecht is uit het assortiment van de kookpakketten van de AH. Na het openen van het pakket zat er een zakje rode saus in zonder beschrijving van de ingrediënten. Naast het zakje moet je alleen naast de groenten tijm toevoegen. Ik neem aan dat de kruiden en smaakmakers in de rode saus zaten. De pastasaus was lekker en gezond. Minpuntje, ik kook niet graag met pakjes en zakjes.

Ingredienten
500 gram roma-tomaten
1 courgette
1 paprika
2 uien
knoflook 
tijm
zakje rode saus
Zelf toevoegen:
scheutje olijfolie
Pasta naar keuze
350 gram rundergehakt
geraspte kaas

Bereiding
Snijd de groenten in grove stukken en hak de knoflook heel fijn. Verhit olijfolie en fruit de ui en knoflook 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg de gesneden groenten en tijm toe en schep om. Laat het geheel 10 minuten smoren op een middelhoog vuur met de deksel op de pan. Kook de pasta gaar volgend e gebruiksaanwijzingen op de verpakking  Voeg de saus uit het zakje toe en warm het geheel 3 minuten door. Opdienen met pasta en serveer met geraspte kaas.

1 opmerking:

  1. Hoi Sim,

    Het gerecht aangepast zonder zakje met wat rozemarijn, verse koriander en een blikje tomatenpuree (wel een blikje), zonder vlees wel met brood en kaas.

    Grt
    Max

    BeantwoordenVerwijderen