Ingredienten
500 gram roma-tomaten
1 courgette
1 paprika
2 uien
knoflook
tijm
zakje rode saus
Zelf toevoegen:
scheutje olijfolie
Pasta naar keuze
350 gram rundergehakt
geraspte kaas
Bereiding
Snijd de groenten in grove stukken en hak de knoflook heel fijn. Verhit olijfolie en fruit de ui en knoflook 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg de gesneden groenten en tijm toe en schep om. Laat het geheel 10 minuten smoren op een middelhoog vuur met de deksel op de pan. Kook de pasta gaar volgend e gebruiksaanwijzingen op de verpakking Voeg de saus uit het zakje toe en warm het geheel 3 minuten door. Opdienen met pasta en serveer met geraspte kaas.
Hoi Sim,
BeantwoordenVerwijderenHet gerecht aangepast zonder zakje met wat rozemarijn, verse koriander en een blikje tomatenpuree (wel een blikje), zonder vlees wel met brood en kaas.
Grt
Max